Εύα Θεοτοκάτου

Εύα Θεοτοκάτου

Οικονομολόγος - Περιφερειακή Ανάπτυξη

Γεννήθηκα το 1978 και μεγάλωσα στην Κεφαλονιά. Είμαι κόρη του Επαμεινώνδα Θεοτοκάτου και της Αγγελικής Μαρκέτου. Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γεράσιμο Ραυτόπουλο.

Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου και σπούδασα «Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Συνέχισα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της ίδιας σχολής στο ίδιο  Πανεπιστήμιο. Στο Μεταπτυχιακό μου εξειδικεύτηκα στις Συμπράξεις  Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, καθώς πίστευα και ακόμη πιστεύω ότι τα ΣΔΙΤ αποτελούν  το μοχλό, αλλά και το μέλλον για τη χώρα.

Εργάστηκα στην Αθήνα στο  Οικονομοτεχνικό Γραφείο Μελετών του κ. Πουλάκη εκπονώντας οικονομοτεχνικές μελέτες. Στη συνέχεια εργάστηκα στο γραφείο του Συνταγματολόγου κ. Ι. Ρόκα – Δικηγορική Εταιρεία. Πολύτιμη όμως εμπειρία για εμένα στάθηκε η εργασία μου στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, όπου αποκόμισα ειδικότερα στην οικονομική υπηρεσία, πρωτόγνωρη γνώση στις πληρωμές που αφορούσαν την ακίνητη περιουσία του δημοσίου. Τα τελευταία πέντε χρόνια απασχολούμαι στο Ασφαλιστικό Γραφείο της «Υδρόγειος Ασφαλιστική ΑΑΑΕ» στην Κεφαλονιά.