Ευάγγελος Κεφαλάς

Ευάγγελος Κεφαλάς

Πολιτικός μηχανικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 όπου έζησε μέχρι το 1981 οπότε και μετακόμισε στο Αγρίνιο. Εκεί έζησε μέχρι την αποφοίτησή του από το 1ο Λύκειο.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Μηχανικών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (Τμήμα Δομικών Έργων) το 1998.

Συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών τις οποίες ολοκλήρωσε το 2003.

Υπηρέτησε ως έφεδρος ανθυποσμηναγός στην Πολεμική αεροπορία.

Μετά τη θητεία του, ασχολήθηκε με την επίβλεψη δημόσιων και ιδιωτικών τεχνικών έργων στην εταιρεία Πολύτροπος από το 2004 έως το 2007.

Από το 2007 και μέχρι σήμερα έχει μελετήσει, επιβλέψει και κατασκευάσει πλήθος έργων κατοικίας και επαγγελματικών χώρων σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Είναι μέλος της  Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας.

Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Λιοσάτου, νοσηλεύτρια και υπεύθυνη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρήστο και την Μαργαρίτα. Μένουν μόνιμα από το 2006 στον οικισμό Σπαρτιά.

Στον ελεύθερο χρόνο του, ασχολείται με το διάβασμα, το γράψιμο, τη μουσική και το τένις. Είναι ιδρυτικό μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης, μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κεφαλονιάς καθώς και Γενικός Γραμματέας της νεοσύστατης Ακαδημίας Μπάσκετ.