Ελευθέριος Στελλάτος

Ελευθέριος Στελλάτος

Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στην Πάτρα. Μαθήτευσα στο Πρότυπο Πειραματικό σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών έως το γυμνάσιο, ενώ στο Λύκειο μαθήτευσα στο 11ο Ε.Λ. Πατρών από το οποίο και αποφοίτησα.
Είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με ειδίκευση στα πολιτικά και στρατιωτικά έργα υποδομής, ενώ την παρούσα περίοδο πραγματοποιώ μεταπτυχιακό στη σεισμική μηχανική και αντισεισμικό σχεδιασμό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π).
Κατέχω πτυχίο Αγιογραφίας από την Ι.Μ. Πατρών και πτυχίο εκπαιδευτή εκπαιδευτών ηλεκτρονικών υπολογιστών της Microsoft. Επίσης, έχω λάβει εκπαίδευση και πτυχίο Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) 1 στη Διοίκηση και Marketing στον Τουρισμό και είμαι κάτοχος πτυχίου Αdvanced στην Αγγλική.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα από το 2006 συνεχίζοντας την 45ετή ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση στην Πάτρα, ενώ παράλληλα το διάστημα 2012 -2015 δούλεψα στο Δήμο Πατρέων και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ως πολιτικός μηχανικός. Από το 2015 ασχολούμαι με τα τουριστικά και είμαι ιδιοκτήτης εξελισσόμενης Τουριστικής Μονάδας στον Πόρο.
Είμαι έγγαμος με την Ουρανία Κουνάδη (φοροτεχνικό) του αειμνήστου Σπυρίδωνα Κουνάδη και της Γερασιμούλας Κουνάδη – Δευτεραίου.